dijous, 2 de juliol del 2020

ARRÒS DE MAGRE AMB VERDURES I PEBROT ESCALIVAT

Ingredients:
  • 320 g d'arròs bomba Molí de Rafelet
  • 300 g de magre de porc
  • Tres o quatre tomàquets 
  • Un pebrot vermell
  • Un pebrot verd
  • Safrà
  • Pebre vermell
  • Mig quilo de faves tendres o 250 g de congelades
  • un grapat de mongetes tendres
  • Aigua
  • Oli d'oliva verge extra i sal
Preparació:
  1. Poseu els pebrots i els tomàquets a escalivar. Deixeu-los refredar i els peleu.
  2. Peleu les faves i talleu les mongetes tendres en trossos d'uns tres cm.
  3. En una paellera sofregiu el magre de porc tallata a bocins i reserveu-lo.
  4. En aquest mateix oli fregiu lleugerament les faves i les mongetes tendres, afegiu els tomàquets sense la pell i uns brins de safrà.
  5. Cobriu-ho amb 1'5 l. d'aigua bullint i ho coeu uns 20 minuts.
  6. Incorporeu el magre de porc i l'arròs. Mantingueu el foc viu uns 10 minuts, afegiu un polsim de pebre vermell. 
  7. Tasteu de sal i baixeu el foc. Poseu els pebrots escalivats per sobre de l'arròs. Espereu 5-8 minuts més i apagueu el foc.
  8. Que reposi un parell de minuts.