Ingredients:
- 320 g d'arròs bomba Molí de Rafelet
- 300 g de magre de porc
- Tres o quatre tomàquets
- Un pebrot vermell
- Un pebrot verd
- Safrà
- Pebre vermell
- Mig quilo de faves tendres o 250 g de congelades
- un grapat de mongetes tendres
- Aigua
- Oli d'oliva verge extra i sal
Preparació:
- Poseu els pebrots i els tomàquets a escalivar. Deixeu-los refredar i els peleu.
- Peleu les faves i talleu les mongetes tendres en trossos d'uns tres cm.
- En una paellera sofregiu el magre de porc tallata a bocins i reserveu-lo.
- En aquest mateix oli fregiu lleugerament les faves i les mongetes tendres, afegiu els tomàquets sense la pell i uns brins de safrà.
- Cobriu-ho amb 1'5 l. d'aigua bullint i ho coeu uns 20 minuts.
- Incorporeu el magre de porc i l'arròs. Mantingueu el foc viu uns 10 minuts, afegiu un polsim de pebre vermell.
- Tasteu de sal i baixeu el foc. Poseu els pebrots escalivats per sobre de l'arròs. Espereu 5-8 minuts més i apagueu el foc.
- Que reposi un parell de minuts.