dimarts, 18 de febrer del 2020

LA PRIMAVERA ARRIBA AMB LA REVOLUCIÓ A LA CUINA DEL MERCAT DE CUBA




ARRIBA LA (R)EVOLUCIÓ A LA CUINA DEL MERCATA DE CUBA 

Ens fa molt feliços fer-vos arribar el nou programa de la (R)evolució a la cuina. I és que ens ha quedat una primavera per sucar-hi pa i llepar-se els bigotis. 

Aquest primavera el Mercat de la Plaça de Cuba us convida a continuar fent la (r)evolució. Seguirem fent-la des de la cuina. I per això comptarem amb 4 grans restaurants i 4 grans cellers que ens faran gaudir d'una primavera deliciosa. 

Veniu a fer la revolució amb nosaltres?
  • La (R)evolució de la xocolata 
  • La (R)evolució de la cuina japonesa. 
  • La (R)evolució de arrossos. 
  • La (R)evolució del cuina creativa de temporada. 

Divendres 20 de març de 17:30 a 19:30h

La Revolució de la xocolata a càrrec del pastisser Claudi Uñó de la pastisseria Uñó 

El món de la xocolata i la mona de Pasqua seran els protagonistes d’aquesta demostració de cuina dolça. 

Claudi Uñó és mestre pastisser des de 1985. Treballa en una empresa familiar dedicada a la pastisseria i la xocolateria al centre de Mataró. És, a més a més ambaixador de la xocolata belga i membre del Club de la Xocolata, associació mundial que reuneix els mestres xocolaters més excel·lents. 

El maridatge serà a càrrec del celler Alella Vinícola


Divendres 17 d’abril de 17:30 a 19:30h

La Revolució de la cuina japonesa amb el xef Albino Cisneros del restaurant Su de Mataró. 

En aquesta sessió explorarem la cuina japonesa i  aprendrem alguns dels seus secrets, com fer el sushi o la popular sopa de miso i algunes propostes més que podrem tastar. 

Albino Cisneros i Mafalda Gardé, han creat una proposta gastronòmica basada en els sabors de la cuina tradicional japonesa però sempre amb la mirada oberta a la innovació. 

El maridatge en aquest cas serà a càrrec de Kensho Mediterranean Sake


Divendres 15 de maig de 17.30 a 19.30 

La Revolució dels arrossos amb el xef, del restaurant El Peix de la Plaça de Cuba (antic Peix and Chips), Merlí Ruiz Balasch. 

La cuina de l’arròs té els seus trucs i és versàtil com n’hi ha poques. La tria de l’arròs, el fumet o el brou que utilitzem i els ingredients que el componen seran la clau. Aprendrem a preparar 3 arrossos i també els tastarem. 

En aquesta revolució ens deixarem guiar per en Merlí, que després de voltar per cuines d’arreu s’ha fet el rei dels arrossos de la plaça de Cuba. 

El maridatge anirà a càrrec de Viniquis Vins Catalans


Divendres 12 de juny de 17:30 a 19:30h 

La Revolució creativa de temporada amb la xef Pepi Sànchez del restaurant SanGiovese.

En aquesta ocasió podrem gaudir d’una sessió de cuina creativa de temporada i de proximitat . El moment perfecte, un final de primavera i inici d’estiu que al Maresme és pura bellesa i sabor, 

La sessió anirà conduïda per la xef Pepi Sànchez que basa la seva identitat gastronòmica en la barreja d'una cuina tradicional heretada i els coneixements més avantguardistes. 

El maridatge anirà a càrrec de Raventós d'Alella


Tallers per a adults, tots els tallers inclouen dossier de receptes i degustació. 
Preu per persona i taller: 15€ 
Info i reserva:

MERCAT DE LA PLAÇA DE CUBA 
Pl. de Cuba, 47 08302 MATARÓ