ARRIBA LA (R)EVOLUCIÓ A LA CUINA DEL MERCATA DE CUBA
Ens fa molt feliços fer-vos arribar el nou programa de la (R)evolució a la cuina. I és que ens ha quedat una primavera per sucar-hi pa i llepar-se els bigotis.
Aquest primavera el Mercat de la Plaça de Cuba us convida a continuar fent la (r)evolució. Seguirem fent-la des de la cuina. I per això comptarem amb 4 grans restaurants i 4 grans cellers que ens faran gaudir d'una primavera deliciosa.
Veniu a fer la revolució amb nosaltres?
- La (R)evolució de la xocolata
- La (R)evolució de la cuina japonesa.
- La (R)evolució de arrossos.
- La (R)evolució del cuina creativa de temporada.
Divendres 20 de març de 17:30 a 19:30h
La Revolució de la xocolata a càrrec del pastisser Claudi Uñó de la pastisseria Uñó
El món de la xocolata i la mona de Pasqua seran els protagonistes d’aquesta demostració de cuina dolça.
Claudi Uñó és mestre pastisser des de 1985. Treballa en una empresa familiar dedicada a la pastisseria i la xocolateria al centre de Mataró. És, a més a més ambaixador de la xocolata belga i membre del Club de la Xocolata, associació mundial que reuneix els mestres xocolaters més excel·lents.
El maridatge serà a càrrec del celler Alella Vinícola
Divendres 17 d’abril de 17:30 a 19:30h
La Revolució de la cuina japonesa amb el xef Albino Cisneros del restaurant Su de Mataró.
En aquesta sessió explorarem la cuina japonesa i aprendrem alguns dels seus secrets, com fer el sushi o la popular sopa de miso i algunes propostes més que podrem tastar.
Albino Cisneros i Mafalda Gardé, han creat una proposta gastronòmica basada en els sabors de la cuina tradicional japonesa però sempre amb la mirada oberta a la innovació.
El maridatge en aquest cas serà a càrrec de Kensho Mediterranean Sake
Divendres 15 de maig de 17.30 a 19.30
La Revolució dels arrossos amb el xef, del restaurant El Peix de la Plaça de Cuba (antic Peix and Chips), Merlí Ruiz Balasch.
La cuina de l’arròs té els seus trucs i és versàtil com n’hi ha poques. La tria de l’arròs, el fumet o el brou que utilitzem i els ingredients que el componen seran la clau. Aprendrem a preparar 3 arrossos i també els tastarem.
En aquesta revolució ens deixarem guiar per en Merlí, que després de voltar per cuines d’arreu s’ha fet el rei dels arrossos de la plaça de Cuba.
El maridatge anirà a càrrec de Viniquis Vins Catalans
Divendres 12 de juny de 17:30 a 19:30h
La Revolució creativa de temporada amb la xef Pepi Sànchez del restaurant SanGiovese.
En aquesta ocasió podrem gaudir d’una sessió de cuina creativa de temporada i de proximitat . El moment perfecte, un final de primavera i inici d’estiu que al Maresme és pura bellesa i sabor,
La sessió anirà conduïda per la xef Pepi Sànchez que basa la seva identitat gastronòmica en la barreja d'una cuina tradicional heretada i els coneixements més avantguardistes.
El maridatge anirà a càrrec de Raventós d'Alella
Tallers per a adults, tots els tallers inclouen dossier de receptes i degustació.
Preu per persona i taller: 15€
Info i reserva:
- Per correu: cuinamercatcuba@gmail.com
MERCAT DE LA PLAÇA DE CUBA
Pl. de Cuba, 47 08302 MATARÓ