Selectium Xef proposa "assaborir" el Nadal amb delicioses especialitats com el seu nou Cap de Llom Ibèric
La firma valenciana també ofereix altres plats preparats d'alta cuina ideals per a dinars especials i celebracions, com el Garrí Rostit, el Xai de Llet Rostit i la Pularda Farcida.
A Selectium Xef ja arriba el Nadal! En poques setmanes serem asseguts al voltant d'una taula menjant bones viandes per celebrar les festes més gastronòmiques de l'any. Per poder assaborir-les i gaudir-sense passar hores i hores cuinant, Selectium Xef ofereix una àmplia gamma de plats gourmet a punt per escalfar i servir. Un receptari que aquest any s'amplia amb el Cap de Llom Ibèric, un plat que farà les delícies de grans i petits, gràcies al seu suau sabor i la seva textura melosa, que es desfà a la boca.
Cuinat a baixa temperatura durant 8 hores com a mínim, el Cap de Llom Ibèric de Selectium Xef ve acompanyat per patates confitades en oli d'oliva verge extra, all i romaní, que li proporciona unes aromes únics. Cada peça de llom pesa un quilo, aproximadament i les patates, uns 700 grs. Envasat al buit en una preciosa capsa refrigerada, a punt per posar al forn uns minuts, els suficients per escalfar i daurar, i tot seguit emplatar. A més, és un producte, com tota la gamma de Selectium Xef, sense gluten.
Altres productes Selectium Xef
Selectium Xef aporta solucions a les llars, sobretot aquelles en les que no poden cuinar, però sí menjar bé. Els seus productes gourmet, només aptes per a carnívors, ideals per a moments especials i per compartir amb uns quants comensals. Els seus plats estrella són:
• La pularda rostida farcida de foie, bolets, poma i pistatxos; acompanyada de salsa de Porto i prunes. Arriba en un maletí transportable amb una pularda de 2,5 kg i 800 gr de salsa de Porto i prunes. Pensada per aproximadament 10/12 comensals.
• El ¼ de xai de llet rostit amb patates confitades a l'all i romaní. Un lletó rostit d'uns 1,7 kg i 900 grs de patates. Pensat per aproximadament 4/6 comensals.
• 1/2 garrí rostit amb pomes caramelitzades al vi de Porto. Pesa uns 2,5 kg i ve acompanyat de 900 gr de pomes caramelitzades. Elaborat a baixa temperatura durant 24 hores com a mínim, obtenint una carn tendra, una textura sucosa i un sabor excepcional. Pensat per a uns 7/9 comensals.
Tots els productes Selectium Xef poden comprar-se a través del web de la signatura i en botigues especialitzades. Les comandes s'han de realitzar amb unes 24/72 hores d'antelació. Però poden fer-se en qualsevol moment, ja que els productes Selectium Xef arriben refrigerats i envasats a el buit, amb llargues dates de caducitat.
10 anys d'alta cuina a el buit
L'empresa valenciana Selectium Xef neix de si de la firma especialitzada en cinquena gamma per a hostaleria foodVAC, fundada l'abril de 2009 per tres joves xefs: Alejandro Villanueva, David Espartero i Miguel Arenas. El seu objectiu des dels seus orígens ha estat el d'oferir "cuina al buit d'alta qualitat".
En l'actualitat, foodVAC exporta a països com França, Alemanya, Itàlia, Belgica, Luxemburgo, Portugal, Croàcia, Malta, Hong Kong, Regne Unit, i molt aviat ho farà també al Canadà i a Japó.
Més informació a www.selectiumchef.com