La xef Carme Ruscalleda serà l'encarregada d'inaugurar la programació de tardor del cicle gastronòmic (R)EVOLUCIÓ A LA CUINA que organitza el Mercat de la Plaça de Cuba de Mataró amb l'empresa Inspira Gastronomia.
Amb la ponència, "Posem la cuina i la gastronomia en la llista de les coses interessants de la vida" na Carme, dóna el tret de sortida a la temporada de tardor del cicle gastronòmic i reitera el seu compromís amb els mercats municipals.
Aquesta tardor al Mercat de la Plaça de Cuba us convida a seguir fent la (R)evolució. Seguirem fent-la des de la cuina. Serà una revolució transversal, la farem en femení. Les nostres protagonistes aquesta tardor seran dones sàvies, cadascuna en el seu àmbit: la xef multiestrellada Carme Ruscalleda, la maresmenca, experta en Feng Shui, Astrid Izquierdo, la pastissera Viena Campos i la cuinera i fotògrafa Ana Casanova.
Perquè cuinar és un acte revolucionari! Ho diuen els experts. L'elecció del producte, la compra responsable i conscient, la cura per la sostenibilitat, fins i tot l'elecció de la recepta, són veritablement actes revolucionaris.
Us convidem a compartir valors com la sostenibilitat, la proximitat, el producte de temporada, el menjar real (real food), la salut, l'equilibri, l'harmonia, el respecte, el plaer i l'amor.
Vine a fer la revolució amb nosaltres!
La (R)evolució Històrica
- Divendres 27 de setembre de 17.30 a 19.30
- Ponent: Carme Ruscalleda (Sant Pol de Mar, 1952)
- Ponència: "Posem la cuina i la gastronomia a la llista de les coses interessants de la vida"
- Tast de productes frescos del mercat amb vins del celler de Quim Batlle de Tiana
La (R)evolució dels Espais (Harmonia a la Cuina)
- Divendres 25 d'octubre de 17.30 a 19.30
- Ponent: Astrid Esquerre de Sincronia Integral
- Ponència: "El Feng Shui a la Cuina"
- Tast de productes de temporada
La (R)evolució Dolça
- Divendres 22 de novembre de 17.30 a 19.30
- Ponent: Viena Campos de la pastisseria de Takashi Ochiai, guanyadors amb Jordi Morelló, del Millor Panettone Artesà de la Península 2018
- Taller de postres de Nadal fets amb producte de temporada
- Tast maridats amb caves Titiana
La (R)evolució Humanista
- Divendres 20 de desembre de 17.30 a 19.30
- Ponent: Ana Casanova de Love Food
- Taller d'aperitius vegetarians per Nadal
- Tast de productes maridat amb te Kombucha
INFORMACIÓ I RESERVA DE PLACES:
- Al mercat: Xarcuteria la Blanca i Bacallaneria Ca la Teresa.
- Per correu: cuinamercatcuba@gmail.com
- Per telèfon 699518310
MERCAT DE LA PLAÇA DE CUBA
- PL. de Cuba, 47 (08302 Mataró)
HORARIS:
- Dimarts, dimecres i dijous, de 7.00 a 14.00 i de 17.00 a 20.30h
- Divendres, de 6.00 a 20.30h
- Dissabtes, de 6.00 a 14.30h