dilluns, 15 de juliol del 2019

TORNA LA REVOLUCIÓ AL MERCAT DE LA PLAÇA DE CUBA



La xef Carme Ruscalleda serà l'encarregada d'inaugurar la programació de tardor del cicle gastronòmic (R)EVOLUCIÓ A LA CUINA que organitza el Mercat de la Plaça de Cuba de Mataró amb l'empresa Inspira Gastronomia.

Amb la ponència, "Posem la cuina i la gastronomia en la llista de les coses interessants de la vida" na Carme, dóna el tret de sortida a la temporada de tardor del cicle gastronòmic i reitera el seu compromís amb els mercats municipals.

Aquesta tardor al Mercat de la Plaça de Cuba us convida a seguir fent la (R)evolució. Seguirem fent-la des de la cuina. Serà una revolució transversal, la farem en femení. Les nostres protagonistes aquesta tardor seran dones sàvies, cadascuna en el seu àmbit: la xef multiestrellada Carme Ruscalleda, la maresmenca, experta en Feng Shui, Astrid Izquierdo, la pastissera Viena Campos i la cuinera i fotògrafa Ana Casanova.

Perquè cuinar és un acte revolucionari! Ho diuen els experts. L'elecció del producte, la compra responsable i conscient, la cura per la sostenibilitat, fins i tot l'elecció de la recepta, són veritablement actes revolucionaris.

Us convidem a compartir valors com la sostenibilitat, la proximitat, el producte de temporada, el menjar real (real food), la salut, l'equilibri, l'harmonia, el respecte, el plaer i l'amor.

Vine a fer la revolució amb nosaltres!

La (R)evolució Històrica 
  • Divendres 27 de setembre de 17.30 a 19.30
  • Ponent: Carme Ruscalleda (Sant Pol de Mar, 1952)
  • Ponència: "Posem la cuina i la gastronomia a la llista de les coses interessants de la vida"
  • Tast de productes frescos del mercat amb vins del celler de Quim Batlle de Tiana



La (R)evolució dels Espais (Harmonia a la Cuina)
  • Divendres 25 d'octubre de 17.30 a 19.30
  • Ponent: Astrid Esquerre de Sincronia Integral
  • Ponència: "El Feng Shui a la Cuina"
  • Tast de productes de temporada



La (R)evolució Dolça
  • Divendres 22 de novembre de 17.30 a 19.30
  • Ponent: Viena Campos de la pastisseria de Takashi Ochiai, guanyadors amb Jordi Morelló, del Millor Panettone Artesà de la Península 2018
  • Taller de postres de Nadal fets amb producte de temporada
  • Tast maridats amb caves Titiana



La (R)evolució Humanista
  • Divendres 20 de desembre de 17.30 a 19.30
  • Ponent: Ana Casanova de Love Food
  • Taller d'aperitius vegetarians per Nadal
  • Tast de productes maridat amb te Kombucha



INFORMACIÓ I RESERVA DE PLACES:
  • Al mercat: Xarcuteria la Blanca i Bacallaneria Ca la Teresa.
  • Per correu: cuinamercatcuba@gmail.com
  • Per telèfon 699518310

MERCAT DE LA PLAÇA DE CUBA
  • PL. de Cuba, 47 (08302 Mataró)
HORARIS:
  • Dimarts, dimecres i dijous, de 7.00 a 14.00 i de 17.00 a 20.30h
  • Divendres, de 6.00 a 20.30h
  • Dissabtes, de 6.00 a 14.30h