A Coruña tornarà a convertir-se en epicentre de la gastronomia amb la
celebració del Fòrum Gastronòmic
Després de l'èxit aconseguit en la passada edició, amb més
de 23.000 visitants i 192 expositors, l'esdeveniment es tornarà a celebrar a
ExpoCoruña els dies 10, 11 i 12 de març de 2019
Un gran espai firal que creix un 20%
A la fira hi participaran les millors empreses del sector
foodservice, des d'empreses d'equipaments, serveis i distribució, a petits
productors del sector primari i de l'artesania alimentària.
Wine Circus Fòrum Vi
En el mateix espai estaran inclosos el Mercat del Vi i
l'Aula Wine Circus-Fòrum-Vi. Comptarà amb cellers emergents de caràcter
atlàntic a més d'un intens programa d'activitats.
Canàries, Territori Convidat
Hi haurà una representació de cuina canària amb Crist Hernández
(gyotaku) de Tenerife; Arabisén Quintero (Casa Juan) de la illa de El Hierro; i Juan Carlos
Curpa (El Jardín de Sal) de la Palma; Germán Blanco (La Cascada del Puerto) de
Lanzarote i Borja Marrero (Texeda) de Gran Canària.
Diàlegs
Dilluns es centrarà en el paper de la dona en la gastronomia
amb la periodista Rosa Rivas, Leonor Espinosa, Lucía Freitas, Laura Lorenzo i
Lucía Cidón. I dimarts en el servei de sala amb Joan Moll i Pepe Solla,
entre d'altres.
Craft Beer Fòrum
Serà un espai en el qual empreses elaboradores de cervesa
artesana disposaran d'estands per donar a conèixer el seu producte. L'espai
comptarà també amb una Aula de Cultura Cervecera i una zona de degustació.
Fòrum Dolç
Un any més el Fòrum Dolç, enguany patrocinat per Cacau
Barry, comptarà amb els millors pastissers, xocolaters, gelaters i cuiners de
postres. Interessants sessions protagonitzades pels millors professionals.
Àgora
Serà l'espai dedicat als oficis per als artesans alimentaris
gallecs i per a la presentació de productes per part dels expositors.
Premis i concursos
El Fòrum acollirà diversos premis i concursos com Cociñeiro
2019 Fòrum Gastronòmic, els Premis Picadillo, els Premis InnoFòrum o el
tradicional Concurs de Pulpeires.