Els dies 14, 15 i 16 de desembre torna
el Fira Tapa de Pota Blava i de Carxofa Prat
Segon any a la Ricarda, amb un nou
espai gastronòmic a l’interior de la granja
S’estrena l’aula de cuina amb el protagonisme
de les dones cuineres, entre elles Mònica Escudero
d'El Comidista
Torna el menú de la Fira, els esmorzars
de pagès i el showcooking per escollir la millor tapa gastronòmica
La Ricarda, segon any
La 45a edició de la Fira Avícola del
Prat, la mostra que té el Pota Blava com a protagonista, torna a ocupar la granja
de la Ricarda. Els camps del Parc Agrari del Baix Llobregat estaran més a prop
que mai del públic en aquest espai, una antiga granja lletera reconstruïda que obre
les portes a la ciutat i la comarca. L’edició 2019 tindrà com a màxima novetat
que l’espai gastronòmic ocuparà una de les naus de la granja, i es donarà més
protagonisme a la cuina basada en els productes locals.
El Pota Blava es fica dins de la granja
La nau de 600 m2 que acollirà la Fira Tapa
Pota Blava i Carxofa Prat i el restaurant posaran de nou l’accent en la
gastronomia local, especialment en el Pota Blava. Així doncs, les estrelles de
l’oferta gastronòmica local seran el Pota Blava i la Carxofa Prat, i es podran
degustar més de 20 tapes elaborades pels bars i restaurants del Prat que hi
participen. Es manté el menú del Consell Regulador Raça Prat i el take away
Pota Blava, així com l’esmorzar de pagès. Tot plegat, acompanyat d’actuacions musicals,
activitats infantils, etc., que es duran a terme a la zona gastronòmica de la
Fira Avícola.
L’Aula de Cuina tindrà veu de dona
L’espai gastronòmic també acollirà el showcooking
per escollir la millor tapa gastronòmica de la ruta Quinto Tapa. El dissabte 15
de desembre d’11 h a 13 h els restauradors cuinaran les tapes finalistes i un
jurat de l’Escola Hofmann escollirà la tapa gastronòmica guanyadora del Quinto Tapa
Pota Blava. D’altra banda, s’estrena un nou espai, l’Aula de Cuina, que en l’edició
d’enguany estarà protagonitzada per dones en quatre tallers. Les cuineres de la
ciutat Susana Aragón –Cèntric Gastrobar–, Rosa Farrés –La Lluna en un Cove–,
Rosario Perales –Casa Guijarro– i Mònica Escudero –El Comidista– faran
diferents showcookings amb els dos productes estrella del Parc Agrari: el Pota Blava i la Carxofa Prat.
Tota la info: Aquí
Organitza: Agt Baix Llobregat