Olis Bargalló presenta el nou Oli d'Oliva Verge Extra
Arbequina en el seu format més premium, l'obsequi perfecte per aquest Nadal
Ja
el tenim aquí!
El nou oli de la campanya 2018 i el més
exclusiu, el procedent de les millors olives arbequines i elaborat amb cura máxima.
És l’oli que s'envasa en el millor dels atuells, el de l'ampolla Magnum d'Olis
Bargalló. Un oli pels amants de la bona cuina i dels millors productes.
L'Oli d'Oliva Verge Extra Arbequina Magnum Bargalló és,
efectivament, la màxima expressió de l'excel·lència de la signatura Olis
Bargalló. Nascut de la afruitada i aromàtica oliva arbequina,
Magnum Bargalló és el resultat d'una acurada selecció de les millors olives
arbequines procedents de diverses comarques de Lleida i Tarragona, premsades en
fred i convertides en oli, gràcies a les més modernes instal·lacions. Aquest
oli s'envasa entre els mesos de novembre i febrer, sense filtrar, el que li aporta uns
matisos únics i incomparables.
I per l'or líquid, el millor format: una
ampolla magnum de 1.500 ml. en vidre fosc que conserva intactes les qualitats
organolèptiques de l'oli durant més temps. És el format ideal per als que
valoren la qualitat i l'obsequi perfecte per a les ocasions més especials. Un
autèntic regal gourmet.
La campanya d'aquest any, però, no ha estat tan excel·lent
com altres, ja que s'ha perdut al voltant del 70% de l'oliva procedent de
Siurana, degut al fet que la floració va ser aquest any molt avançada i la flor va caure per ser tan prematura. Pel que fa a la qualitat de l'oliva
recol·lectada, enguany i a causa de les quantioses pluges caigudes, l'oli tindrà una mica més d'acidesa, menys picant i menys amargant.
Seran, com explica Francesc Bargalló, "olis menys aromàtics i més
plans", però no per això, de menys qualitat.
Nota de tast de l'arbequina
L'arbequina és la varietat característica de la zona de
Tarragona, Lleida i l'Alt Aragó, però s'ha estès de manera generalitzada per
altres zones productores, degut a que es pot produir molt aviat. El seu oli presenta una aroma afruitat d'oliva i
altres fruites, dolç i gairebé es fa imperceptible l'amarg i el picant. Es pot
arribar a percebre olor de tomaquera, herba fresca i lleugerament, plàtan
madur, carxofa i tomàquet. De baixa estabilitat i alt percentatge en linoleic.
Olis Bargalló, qualitat des de 1850
Olis Bargalló va néixer el 1850 a Castellví de Rosanes
(Barcelona). Francesc Bargalló, quarta generació de la família fundadora,
dirigeix l'empresa des de fa diverses dècades amb l'objectiu de convertir la
signatura en una marca de referència i prestigi. Olis Bargalló comercialitza
olis d'oliva extra verge en diferents formats i altres productes
relacionats, des de perles d'oli i de vinagre, olis aromàtics, olives de taula
per a hostaleria i vinagres.