Diversus Sant Boi
Cuina Gourmet en una nau industrial
L'establiment ofereix en el seu
1r pis -sala de De Dalt- una oferta gastronòmica actualitzada i de proximitat
El xef barceloní Fernando Gutiérrez format en la UAB en
Direcció Hotelera ha passat per diversos establiments a dues de les ciutats més
gastrònomes d’Europa com són París i Brussel·les i a on ha adquirit, gairebé de
manera autodidacta, el bon saber fer que demostra cada dia des del 2007 al
Diversus Sant Boi.
Diversus Sant Boi, al cor d’un polígon industrial i envoltat
de fàbriques i centres de producció, demostra que es pot menjar de
luxe amb una ubicació que trenca tots els tòpics i és que aquest restaurant
ofereix en el pis superior d’una nau industrial, de nom, De Dalt, una
autèntica cuina "d'alçada" moderna, actual, amb la millor
de les tècniques, arrelada a la tradició però amb tocs
d'avantguarda depurada, plena de textures, sabors i aromes.
Aquest 2018 des de la direcció del grup que capitaneja Carlos
Gonzàlez, van veure la necessitat de reconduir l'oferta gastronòmica que
oferien al primer pis de la nau industrial i convertir-lo en un espai per
al #slowfood en el més ampli sentit de la paraula: un espai per
acollir taules amples, ben vestides i espaiades i així els comensals puguin
gaudir d'una cuina més gourmet, selecta i cuidadda i per sobre de
tot, sense presses!
En Fernando Gutierrez que forma part del col·lectiu Sabors de l'Horta impulsat pel Turisme del Baix Llobregat, ens ha dit que: "M'agrada elaborar una cuina de mercat amb els
productes que cada temporada ens ofereix, amb moltes verdures i hortalisses de
l'horta del Parc Agrari del Baix Llobregat" i aposta per oferir al client la cuina que vol però una mica més divertida, moderna i per damunt de tot molt imaginativa.
Així, en el De Dalt, el comensal pot assaborir exquisideses com: l'Ostra Gillardeau amb perla cítrica japonesa; les Vieires a la meunière amb
parmentier de fonoll, parmesà, xampinyons, avellanes i núvol de tinta; el
Bacallà a baixa temperatura amb molles de panko i allioli d'all negre; el foie
mi cuit que fan a casa o el Lingot de cua de bou guisat amb parmentier de romaní, meló i
cebetes glacejades, però també pot degustar plats de cuina de mercat més tradicionals com els clàssics Cargols a la llauna amb allioli, la Graellada
de verdures de temporada amb romesco o els Peixos de llotja a la brasa, una de les tècniques que ja trobem a la cuina medieval catalana i que reprodueixen a la vista de tots els clients amb un moderníssim forn de llenya de la marca Josper.