Magnum Bargalló, un autèntic "regal gourmet"
Olis Bargalló presenta el seu millor oli
d'oliva extra verge en un format premium.
Pels més gourmets. Pels
més exigents. Pels amants de la bona cuina i els millors ingredients. L'oli
d'oliva verge extra arbequina Magnum Bargalló és la màxima expressió de
l'excel·lència de la signatura Olis Bargalló, fundada el 1850.
Nascut de la afruitada i aromàtica oliva
arbequina, Magnum Bargalló és el resultat d'una acurada selecció de les millors
olives arbequines procedents de diverses comarques de Lleida i Tarragona,
premsades en fred i envasades sense filtrar, el que li aporta uns matisos únics i incomparables.
I pel millor or líquid, el millor
format: una ampolla magnum de 1.500 ml. en vidre fosc, que conserva intactes
les qualitats organolèptiques de l'oli durant més temps. És el format ideal pels que valoren la qualitat i l'obsequi perfecte per a les ocasions més
especials.
Un autèntic regal gourmet
L'arbequina és la varietat característica de
la zona de Tarragona, Lleida, i de l'Alt Aragó. La seva precoç entrada
en producció la fan especialment apta per a les noves plantacions súper
intensives i per al seu cultiu mecanitzat, per la qual cosa s'ha estès de
manera generalitzada per altres zones productores.
El seu oli presenta una
aroma afruitat d'oliva i altres fruites, dolç i gairebé imperceptible l'amarg i
el picant. Es pot arribar a percebre olor de tomaquera, herba fresca, plàtan madur i carxofa.
Olis Bargalló va néixer el 1850 a Castellví de
Rosanes (Barcelona). Francesc Bargalló, quarta generació de la família
fundadora, dirigeix l'empresa des de fa diverses dècades amb l'objectiu de
convertir la signatura en una marca de referència i prestigi.
Olis Bargalló
comercialitza olis d'oliva extra verge en diferents formats, així com altres
productes relacionats, des de perles d'oli i de vinagre, olis aromàtics, olives
de taula per a hostaleria i vinagres.