Amb molta il·lusió per part del Gremi d'Hostaleria d'Osona ha quedat inaugurada la 1a edició de
la fira mercat Observatorium Gastronòmic Osona, al Recinte Firal el Sucre de Vic.
Una trobada per gaudir d'un tast gastronòmic des de diferents perspectives, sumar
coneixements, cultura i relacions comercials tant per les empreses i productors
d’aquí com les que volen fer-se un lloc a la comarca d'Osona, presentant el seu producte - servei als visitants i professionals del sector.
La primera jornada ha obert les portes al públic a les 10:00h i els representants de l’Ajuntament
de Vic, Regidor de Fires i Mercats, Senyor Benjamí Dòniga i la Regidora
de Turisme, Comerç i Consum, Senyora Maria Carme Bover i després d'unes paraules de motivació per a tots els participants han acompanyat al president del gremi, senyor Fabià Contreras a fer una ronda d’agraïments als expositors en els seus estands.
Expositors
Proquimia, Bidfood-Guzman, Sánchez Hosteleria, La Brava Beer,
Vichy Catalan, 0%Gluten, Dàlia Textil Hosteleria, 0%Gluten, Moments Music
Events, Efitem, Osona Turisme i Osona Terra, Casa Riera Ordeix, Tòfones Noir et
Blanc, Castanyes de Viladrau, Carol Tòfones, RestArt, Nova Higiene Activa,
Ecobubbles, Jidush Serveis, Dismarc, Linx Consulting, Nasp Complements, Servim
Consultors, Unimat Prevenció.
Impresions
Un efecte positiu cara la iniciativa i el format de projecte
que ens reconforta l’esforç durant tot el procés d’una fira mercat diferent,
amb inquietud per crear i compartir, generant una satisfacció i experiència al
visitant i amb el compromís de les Entitats Col·laboradores i Empreses que
estan avui presents amb el seu producte – servei, novetat i visió de promoció
en el mercat gastronòmic, a la vegada que es dinamitzen amb un programa
d’activitats, exposicions, xerrades i presentacions, tant pels enamorats de la cuina
i curiosos com pels professionals que volen estar al dia per millorar el seu
negoci.